Over ons

Lockwood Elementary was een iconische skatespot in het zonnige noorden van LA, Californië. Beenharde parts zoals deze van Gino Lannucci werden er geschoten en het ontpopte zichin de jaren '90 tot midden 2000 tot een klein skatewalhalla. Voor rider Sven Aerts was het zo'n essentiële plek dat hij er zijn skateshop naar vernoemde in 1996. Hier zijn we dan, meer dan twee decennia later, en de Lockwood shop is uitgegroeid tot een waar fenomeen in Antwerpen en daarbuiten. Steun van een team riders waaronder Phil Zwijsen en Jarne Verbruggen ('sup, Thrasher Magazine) en veel liefde van de bruisende lokale scene helpen daarbij natuurlijk enorm. 

Of je nu nieuwe goods voor je board, nette kleertjes om in te shredden of een paar ijskoude sneakers zoekt, we zijn er voor je. Alles van Bones, Adidas, Dime, Palace, Quartersnacks, Independent, Polar, tot en met onafhankelijke nieuwkomers als Château kan je vinden in onze winkel en op de online webshop.

  • Express delivery - wereldwijd binnen 1 a 3 dagen geleverd. 
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren binnen de EU.
  • Exclusieve releases van Nikelab tot adidas Consortium.
  • Afhalen, ruilen en advies in onze échte winkel.
  • Avenue Antwerpen sinds 2007.

We zien je graag komen in onze hardgoods store in de Lange Klarenstraat 14 of onze flagship store aan de Ijzerenwaag 3-5 - allebei midden in het centrum van Antwerpen te vinden en voorzien van heel bekwaam personeel, niets dat je kan tegenhouden dus. 

Check onze Instagram voor dagelijkse updates over alle nieuwste releases, en volg ons op Facebook.  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »